Despre noi

Salt Star Corporation S.R.L este o societate comercială înființată în anul 2012 și este implicată direct în producția și distribuția de cărbuni pentru grătar, atât pe piața din Romania, cât și pe piața internațională, fiind totodată posesoare a mărcii “Don Carbone”.

Calitatea produsului prezentat sub diferite forme de ambalare, cât și rețeta sa de preparare, îl recomandă ca un produs de cea mai bună calitate, ce a făcut față cu succes pieței românești, cât și exigențelor piețelor din Germania și Franța.

Respectarea cu strictețe a rețetei unice de fabricare a cărbunelui “Don Carbone” face ca acest produs să răspundă cerințelor de exigență impuse de consumatori, asigurând o savoare particulară produselor preparate cu ajutorul lui “Don Carbone”.

Producere cărbuni

Producția de mangal începe cu pregătirea materiei prime. Ca materie primă folosim în exclusivitate lemne de esențe tari.
Lemnele tăiate la lungimea de aproximativ 1metru se așează în grămezi (bocsa) în 3-4 rânduri.
Volumul unei bocse este de 160-250mc.

Bocsa se acoperă cu un strat de așchii de lemn, paie sau frunze uscate, peste care se așează un strat de pământ. Dupa acoperire bocsa se aprinde prin “ușa”.
Ușa este un orificiu care se întinde până în centrul bocsei.
După aprindere “ușa” se astupă, iar bocsa începe sa ardă cu foc înăbușit.

Timpul de ardere a bocsei este cca. 14-16 zile. După ardere mangalul se scoate din bocsa și se răceste în cazane metalice izolate, fără oxigen.

Copyright © 2022 Don Carbone ® - Salt Star Corporation SRL.  
 Designed by 
 Web Synapse 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram